To je to što me zanima!

Pijan prijetio policiji: Probušit ću ti lubanju i popišati se u nju

U četvrtak su ga uz kaznenu prijavu za prijetnju policajcima doveli i na Županijski sud u Zagrebu te ga je istražni sudac poslao na mjesec dana "hlađenja" u zatvor kako ne bi ponovio nedjela
Vidi originalni članak

Probušit ću ti lubanju šarafcigerom i popišati se u nju, vikao je pijan skidajući se do gola I.Č. (31) policajcima u Zagrebu na raskrižju Horvaćanske i Rudeške u srijedu u 18.30 sati. Policija ga je savladala i odvela na trežnjenje jer je bio dobrano pijan (izjmereno mu je dva promila alkohola), a potom ga prekršajno prijavila za remećenje javnog reda.

U četvrtak su ga uz kaznenu prijavu za prijetnju policajcima doveli i na Županijski sud u Zagrebu te ga je istražni sudac poslao na mjesec dana "hlađenja" u istražni zatvor kako ne bi ponovio nedjela.

Neslužbeno doznajemo kako je I.Č. već i ranije prijetio policiji. 

Još jedan muškarac prijetio policiji i završio u pritvoru

Zagrebačkim "plavcima" prijetio je i Z.S. (47). On je u utorak oko 18 sati bio sudionik prometne nesreće u Hrnetićkoj. Policija ga je sumnjičila da je izazvao prometnu na što je negodovao da bi im potom, tvrde policajci, i zaprijetio. Zbog toga su ga doveli na Županijskli sud te ga je sudac istrage pritvorio na mjesec dana kako ne bi mogao ponovo prijetiti policiji.  
 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Jackal1 04.06.2016.

    To je suluda nerealna prijetnja i nije ju trebalo shvatit ozbiljno.Policajci nešto kao sportaši sportsko srce, imaju policijski mozak,on zauzima preko dvije trećine lubanje i teško da bi ovaj uspio u nakani, ta pišalina bi se prelila vani.

  • djberg34 04.06.2016.

    Kreativna prijetnja.

  • ZZ on top 04.06.2016.

    Nekad, kad smo bili mlađi, kad smo radili vragovi je sa autima i mopedi ma, dobro smo gledali da slučajno ne naiđe "drug milicajac" Kad je prijatelja jedan ulovio da se vozi na Tomosu bez papira, prijatelj se upišao od straha. To su vremena kad smo imali respekt i strah od roditelja, učitelja u školi i policije. Danas? Zlo I naopako. Klinci nemaju respekt a "starci" su izgubili volju, pritisnuti preživljavanjem od danas do sutra. E moj narode!

Komentiraj...
Vidi sve komentare