To je to što me zanima!

Pijan prošao kroz crveno pa izazvao sudar tri automobila

Budući da je postojala bojazan da će vozač Renaulta nastaviti s činjenjem prekršaja odmah je uhićen te će nakon otrežnjenja biti priveden na nadležni sud
Vidi originalni članak

U subotu, 15. lipnja oko 20.10 sati na Verudi, odnosno na raskrižju Tomasinijeve i Budicinove ulice u Puli, dogodila se prometna koju je izazvao vozač pod utjecajem alkohola i u kojoj je dvoje ljudi lakše ozlijeđeno.

Nesreća se dogodila kada je 68-godišnjak upravljao automobilom Renault, pulske registarske oznake, kolnikom Budicinove ulice, pod utjecajem alkohola od 2,54 promila. 

Dolaskom do raskrižja s Tomasinijevom ulicom, vozač je ušao u raskrižje dok mu je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo te se sudario s automobilom Passat, pulske registarske oznake, kojim je Tomasinijevom ulicom upravljao 35-godišnjak.

Od siline udarca, Renault se odbio i udario u Audi francuske registarske oznake, kojim je kolnikom Tomasinijeve ulice upravljao 48-godišnjak, dok se Passat odbio i udario u Fiat pulskih registracija, kojim je također istom ulicom upravljao 62-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozač Renaulta koji je prouzrokovao nesreću te 27-godišnja putnica iz Passata.

Budući da je postojala bojazan da će vozač Renaulta nastaviti s činjenjem prekršaja odmah je uhićen te će nakon otrežnjenja biti priveden na nadležni sud radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mexpert 17.06.2019.

    hoće li više ovo ludilo alkohola i vožnje automobila prestati ????? svaki dan neko sr.nje zbog id.ota za volanom !!!!! Dosta više !!!!! Ljudi,dajte se urazumite !!!1

Komentiraj...
Vidi sve komentare