To je to što me zanima!

Pijan s malim djetetom sletio s ceste i autom se zabio u stablo

Samo pukom srećom otac i sin prošli su neozlijeđeni. Vozaču je u krvi izmjerena koncentracija od 1,1 promila alkohola, a do nesreće je došlo jer se dotični nije ni pridržavao propisane brzine
Vidi originalni članak

Na županijskoj cesti koja vodi od Rovinja prema Balama u Istri, u ponedjeljak oko 11.20 sati sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je pijani vozač (40), zajedno s 10-godišnjim djetetom izletio sa ceste, udario u stabla, i tada se prevrnuo. Samo pukom srećom otac i sin prošli su neozlijeđeni.

Na mjesto događaja odmah su upućene sve interventne službe, četiri vatrogasaca sa tri vozila, policija i djelatnici Hitne medicinske pomoći. Kako doznajemo od Operativno komunikacijskog centra PU istarske, vozaču je u krvi izmjerena koncentracija od 1,1 promila alkohola, a do nesreće je došlo jer se dotični nije ni pridržavao propisane brzine, te je u lijevom zavoju usred mokrog kolnika proklizio vozilom. Tada je prednjim stranom udario u drveće uz cestu, prevrnuo se vozilom i ponovo udario u stablo.

Materijalna šteta na vozilu procjenjuje se na 10.000 kuna, a isto toliku kaznu za vožnju u pijanom stanju mogao bi dobiti vozač koji je zaradio prekršajni nalog.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Grgasaurus 26.01.2021.

    I kaj reć tom čoveku?

  • nijetebriga 26.01.2021.

    Kad prije, 11 i dvadest  vec pijan, il je nastavio  gdje je jucer stao?? Srecom pa je dijete proslo bez ozljeda..

  • OTAKU. 26.01.2021.

    Samo rokajte hrvati.Brzi i zestoki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare