To je to što me zanima!

Pijan satima pomagao policiji tražiti nestalog čovjeka pa shvatio da traže upravo - njega

Kada su čovjeka proglasili nestalim, vlasti su tragale za njim u obližnjim četvrtima, a misiji se pridružila i grupa volontera. Satima su prozivali njegovo ime kada se odjednom oglasio čovjek kojeg traže
Vidi originalni članak

Bayhan Mutlu (50) smatrao se nestalim u Turskoj, a onda se slučajno pridružio policiji u potrazi za nestalim čovjekom. Nije shvatio da je tražio sebe, pišu turski mediji

Satima je tražio sebe, pretpostavljajući da je potraga zbog nekog drugog, pišu mediji.

PROMJENA NAKON PREKIDA Već sam tri godine u celibatu i ponovno se osjećam kao djevica

Prema izvješću tamošnjih lokalnih medija, Beyhan je bio vani na piću sa svojim prijateljima u trenutku kada je zalutao u obližnju šumu i nije se vratio. Njegovi prijatelji su se zabrinuli te su upozorili vlasti koji su organizirali potragu za njim.

Kada su čovjeka proglasili nestalim, vlasti su tragale za njim u obližnjim četvrtima, a misiji se pridružila i grupa volontera. Satima su prozivali njegovo ime kada se odjednom oglasio čovjek kojeg traže.

AGITPROP IZ BANSKIH DVORA Niste vjerovali? Evo, Hrvatska je "fenomenalna zemlja za život"

- Koga tražimo? Ja sam ovdje - rekao je čovjek koji je navodno bio pod utjecajem alkohola.

Nije jasno kako se Beyhan našao u ovoj potrazi niti kako njegovi prijatelji nisu shvatili da im je cijelo vrijeme bio pred nosom. Policija ga je otpratila do njegove kuće.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Turbojunkie 01.10.2021.

    Prvo je izgubio pamćenje pa mislio da traže njegovog brata blizanca kojeg je usvojila druga obitelj i za kojeg donedavno nije znao da ga ima. A bratova žene želi s njim biti intimna pa ga je napila nakon što ju je odbio i poslala u šumu umjesto u knjižnicu. Srećom, plan joj nije uspio jer je njegova cura u pomoć pozvala bivše dečke i njihove obitelji također.

  • Roy Ban 01.10.2021.

    Tako je to kad se izgubiš i ostaneš tu.

  • sitnozubi 01.10.2021.

    Anatolski geni ko u komšije::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare