To je to što me zanima!

Pijan se autom zabio u terasu kafića pa onda napao policajce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otprije poznat po ispadima, muškarac je u ponedjeljak oko 14 sati Chevroletom uletio u terasu kafića. Zatim je otišao da bi se vratio i ponovno se zaletio u zidić
Vidi originalni članak

Vladimir Benac, problematični splitski invalid Domovinskog rata, zabio se oko 14 sati automobilom u terasu kafića Bobisa na predjelu Zvončac.

Prema očevicima, Benac je svojim Chevroletom velikom brzinom uletio u kružni tok i potom udario u zidić terase. Izišao je iz Chevroleta te počeo rukom tući po haubi automobila. Očevici kažu da je bio vidno alkoholiziran te da je vikao na njih što ga gledaju. Otišao je i ostavio auto, no ubrzo se vratio, sjeo u vozilo i njime preletio zidić. Policajci su intervenirali, a gnjevni Benac se i s njima htio obračunati. Redarstvenici su ga obuzdali i priveli u postaju do otrježnjenja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stopostotni invalid Domovinskog rata više je puta u posljednjih dvadeset godina punio novinske stupce svojim ispadima. Prvi put je privukao pažnju javnosti kada se BMW-om zaletio u ulaz Policijske uprave i potom izvukao zolju prestravivši policajce i civile. Benac je na skupštini HVIDR-e u punoj dvorani ispalio šest hitaca u strop Doma HV-a . Pucao je Benac i u Gradskom poglavarstvu te je pokušao ubiti svog susjeda Denisa Bušelića. Ranio ga je u nogu, a nakon što je izišao iz zatvora je Bušeliću ponovno prijetio te ga pokušao pregaziti autom.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • HrvoyePuchar 07.01.2015.

    zašto mene nije bilo tamo, postoji zahvat, razumjet će me dečki iz ATJ LUČKO, kojim se stisnuvši na posebno mjesto i trznuvči, čovjeka zauvijek paralizira od vrata pa na dolje... mislim da je do sada imao sreće, da sam ja bio u patroli to bi mu bio zadnji ispad...

  • HrvoyePuchar 07.01.2015.

    treba povući crtu između INVALIDA DOMOVINSKOG RATA I PIJANIH BUDALA KOJI SU SI TAJ STATUS NAPRAVILI KADA SE JOŠ MOGLO, pa sada plaše Hrvate i teroriziraju susjede, ali vjerujte od jačeg uvijek ima jači i od luđeg luđi... hvala i za svoje riječi odgovaram životom da su istina!!!

  • Nik Čulibrk 07.01.2015.

    Momče do sada si napravio toliko sranja da je to milom Bogu za plakat. Proša si sito i rašeto u ratu. Na kraju si ispa komad budaletine koji je osramotijo obitelj, branitelje, grad u kojem živi...... Prijatelju vrime ti je za Žutu kuću i to trajno.Nekoga ćeš unesrećiti pa ćeš se kasnije bjednički čupat ko i do sada.Prilično ljigavo "viteže".

Komentiraj...
Vidi sve komentare