To je to što me zanima!

Pijan se zabio u dva auta na Slavonskoj, nema ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na sreću nitko nije teško ozlijeđen, a vozač koji je skrivio nesreću je priveden u postaju jer je odbio alkotest. Svjedoci pričaju da je jedva stajao na nogama
Vidi originalni članak

Bio je vidno pijan . Nije mogao stajati na nogama, a kamoli voziti. Jedva je izašao van iz auta, a policija ga je privela jer je odbio puhati alkotest, rekao nam je M. B. (39) , jedan od sudionika prometne nesreće oko 13 sati na Slavonskoj aveniji u Zagrebu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njega i još jednog muškarca koji je vozio Škodu Superb beogradskih tablica, pijani vozač (60) udario je u blizini Folnegovićevog naselja. Kako doznajemo, on se želio odvojiti na nadvožnjak za Aveniju Marina Držića , no izgubio je kontrolu nad vozilom, te je naglo skrenuo na Slavonsku . Udario je u dva auta, a svi su završili u sigurnosnoj ogradi.

Na sreću nitko nije teško ozlijeđen, a vozač je priveden u postaju . Očevid je završen, te se promet na Slavonskoj odvija normalno.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ban_ana8 14.04.2014.

    Budaletina šašava. Pa se ti sad vozi po gradu, da ne znam kolko paziš naleti ti jedan od ovakvih geliptera i moš se slikat. Uzela bi mu vozačku doživotno, mogao je ubiti nekoga.

  • little John 11.04.2014.

    krivo postavljeni branici

  • macakani1403 11.04.2014.

    Ne krijem volim popiti. Ali nikada pijan za volan. Znalo se desiti da izadjem vani sa autom, zapijem sve pare, tako da nemam za taxi, pjesacim po par kilometara doma, pa ujutru po auto. Ovakvi mi nisu jasni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare