To je to što me zanima!

Pijan skrivio sudar u Zagrebu: Drugi vozač je teško ozlijeđen

Vozač Suzukija je u teškom stanju prevezen u KB Sveti Duh, dok je krivac nesreće lakše ozlijeđen i odvezen u KBC Sestre milosrdnice te mu je izmjereno 1,47 promila alkohola u krvi...
Vidi originalni članak

Pijan i bez vozačke dozvole noćas oko jedan sat poslije ponoći 49-godišnji vozač Mercedesa skrivio je prometnu nesreću u kojoj je drugi vozač teško ozlijeđen.

Kako javlja zagrebačka policija, oko 1.15 sati 49-godišnjak je svojim Mercedesom C 200 zagrebačkih oznaka vozio se sjevernim kolnikom autoceste A3 točnije dionicom čvora Lučko - Jankomir.

Dolaskom do 14. kilometra dionice, a vozeći se iza drugog vozila, nije držao dovoljan razmak, pa se prednjim dijelom zabio u stražnji dio Suzuki vitare za čijim je upravljačem sjedio 55-godišnji muškarac.

Vozač Suzukija je u teškom stanju prevezen u KB Sveti Duh, dok je krivac nesreće lakše ozlijeđen i odvezen u KBC Sestre milosrdnice te mu je izmjereno 1,47 promila alkohola u krvi.

Ono što je policija očevidom utvrdila je da je vozač Mercedesa vozio auto unatoč činjenici što mu je vozačka dozvola oduzeta zbog prijašnjih prometnih grijeha.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • cocomo123 21.02.2020.

    Po meni premale ove nove kazne. ovakve debilčine treba toliko kazniti da im ne padne napamet ni cestu prijeće van pješačkog ali nakon što odleže jedno 10 g u prdekani

  • 21.02.2020.

    I nikom nis...

  • POTPEC 21.02.2020.

    NIŠTA ČUDNO. Sve dok se krivcu JAVNO ne objave osobni podaci i isti tren ne oduzme vozilo i uništi nema poboljšanja sigurnosti u prometu. Zatvor koji mnogi spominju za takve prekršitelje je drugi dom koji mi građani plaćamo, a ne on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare