To je to što me zanima!

Pijan stavio ručnu bombu na stol: Ugrozio je čak sedam ljudi

Vijeće varaždinskog Općinskog suda prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor okrivljeniku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv 41-godišnjaka zbog kaznenih djla dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Okrivljenika se tereti da je 14. svibnja ove godine u ugostiteljskom objektu u Malom Bukovcu, u stanju jake alkoholiziranosti prišao stolu za kojim je sjedilo sedam osoba, izvadio iz džepa ručnu bombu i stavio je na stol. Time je izazvao opasnost za sve prisutne, a do aktiviranja bombe srećom ipak nije došlo jer mu je jedan od prisutnih uspio uzeti bombu iz ruku.

Vijeće varaždinskog Općinskog suda prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor okrivljeniku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • merida_1 22.06.2018.

    A očito je vama normalno da ovaj debil hoda s bombama okolo..treba njemu aktivirat je kad je sam

  • najiram 10 22.06.2018.

    nije mi jasno dali je aktivirao ako nije to je isto kao da je stavio pepeljau na stol...te bi ugrozio tuđe živote da je izvukao osigurać....a sigurno su ga najprije opili te ga vrijeđali još nikad se jedna krava nije pobola sama sa sobom...izgleda da je on bio tu najtrezniji jer nije izvadio osigurać iz bombe a onaj koji mu je otišao oduzimati je ugrozio sve sebe njega i svoje kolege tada se bomba mogla aktivirati...inaće po tom natpisu svi vojnici koji nose bombu ugrožavaju druge...ili je ona ipak bezopasna tako dugo dok je taj isti vojnik ne aktivira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare