To je to što me zanima!

Pijan tukao majku cjepanicom i žaračem: Spriječili ga policajci

Muškarac (42) učestalo je pod utjecajem alkohola fizički i psihički zlostavljao svoju majku. Krajem siječnja ju je udario cjepanicom po ruci i žaračem po leđima. Dekom je htio spriječiti povike u pomoć
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv 42-godišnjaka zbog nasilja u obitelji i pokušaja teške tjelesne ozljede. Optužnicom ga se tereti da je od studenog 2017. do siječnja 2019. godine u obiteljskoj kući u okolici Varaždina, učestalo pijan psihički i fizički zlostavljao svoju majku.

Grubo ju je vrijeđao i omalovažavao, šamarao je te prema njoj bacao razne predmete, a 25. siječnja ove godine više ju je puta udario rukom po licu i cjepanicom po ruci. Potom ju je počeo udarati žaračem po leđima i rukama po glavi. U trenutku dok ju je pokušao dekom spriječiti njezine povike u pomoć, u kuću su stigli policajci i spriječili ga u daljnjim napadima na majku.

Optužnicom je predloženo da se okrivljeniku uz kaznu odredi sigurnosna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti od alkohola. Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, vijeće Općinskog varaždinskog suda prihvatilo je prijedlog odvjetništva i produljilo mu zatvor, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • domoljub029 29.04.2019.

    Tukao je majku jer mu nije dala više novca za alkohol,a kako nikada nije radio - sam nije imao novca.Doduše tu i tamo je nešto i ukrao ali to nije bilo dovoljno.

  • japanokinez 28.04.2019.

    Sigurno ga ona nije rodila.

  • adameva 28.04.2019.

    Gdje?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare