To je to što me zanima!

Pijan u autu bježao policiji pa ih vrijeđao i prijetio batinama

Riječ je o 32-godišnjem Petrinjcu kojemu su policajci PP Hr. Kostajnica nakon uhićenja u mjestu Knezovljani izmjerili 1,55 promila. Prijavili su ga za više prekršaja
Vidi originalni članak

Policajci iz Hrvatske Kostajnice su u mjestu Panjani, tijekom rutinske kontrole vozila, pokušali zaustaviti automobil sisačkih registracija no vozač se dao u bijeg. Policijska patrola je upalila 'rotirke' i krenula u potjeru. Bjegunac je stao nekoliko kilometara dalje u selu Knezovljani, a zatim krenuo unatrag te udario u policijski automobil koji se iza njega zaustavio. 

Ponovno je pokušao pobjeći, no policajci su ga uspjeli svladati. Pružao je jak otpor te ih vrijeđao i prijetio im batinama. 

Riječ je o 32-godišnjem Petrinjcu kojemu su izmjerili 1,55 promila. Uhitili su ga i doveli u policijsku postaju te ga kazneno prijavili za oštećenje tuđe stvari i prijetnju te pokušaj prisile prema službenoj osobi. Prijavljen je i zbog prometnih prekršaja. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 23.09.2014.

    Baš lijepo da je organizirana potjera i da su se naganjali kao u akcijskim filmovima. A što da je neko dijete istrčalo na cestu usred potjere? Naši policajci se zbilja daju zajeb...ti od bilo kojeg pijanca.

  • Linz 23.09.2014.

    Šokantno !!!

  • ostajem balkanac 23.09.2014.

    ovo samo kod nas ima u drugim zemljama se uzima vozacka do kraja zivota pa nek se seta onda ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare