To je to što me zanima!

Pijan u Brčkom ukrao Hitnu

Pijani S.K. (43) u srijedu je ukrao Hitnu pomoć koju je pozvao. Sjeo je u vozilo kod Brčkog, a policija ga je pronašla 60-ak kilometara dalje te su ga uhitili
Vidi originalni članak

Policiji iz Brčkog u srijedu oko 1.45 sati prijavljena je krađa vozila Hitne pomoći.

Kako je prijavljeno, po pozivu S.K. (43) iz Brčkog, tim Službe hitne pomoći je došao na adresu u ulici H. Šalapića u Brčkom, da bi nakon ulaska medicinskog tima u kuću, S.K. izašao vani i sjeo u vozilo Hitne pomoći i udaljio se u nepoznatom smjeru.

Šokirani djelatnici Hitne odmah su pozvali policiju. Policija je po prijavi odmah krenula u potragu za vozilom Hitne pomoći. Osim policajaca Brčko distrikta u potragu su se uključili i policajci iz Republike Srpske, jer se pretpostavljalo da je kradljivac vozila krenuo na njihovo područje.

Nakon nekoliko sati, točnije dva sata poslije, to se pokazalo točn i vozilo Hitne iz Brčkog pronađeno je 60-ak kilometara dalje na području Modriče na parkingu benzinske postaje. Muškarca su uhitili i vozilo Hitne vratili vlasniku JZU Brčko. Pacijent S.K. je alkotestiran i izmjerili su mu 1.8 promila alkohola u krvi, nakon uhićenja zadržan je u prostorijama policije jer je osumnjičen za kazneno djelo krađe, navode iz PU Doboj.

O događaju je upoznat dežurni tužitelj Tužiteljstva Brčko distrikta BiH.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gvagec 26.05.2022.

    A kaj ćeš glavno da je netko za kormilom .....................

  • 26.05.2022.

    Eto dobili besplatnog šofera i to ne valja😵‍💫

Komentiraj...
Vidi sve komentare