To je to što me zanima!

Pijan udario pješaka, pobjegao pa se autom prevrnuo na krov

Pješak (55), koji je hodao uz cestu i gurao bicikl, teško je ozlijeđen u ponedjeljak oko 22.45 sati kada ga je u ruku desnim dijelom automobila udario pijani vozač (34)
Vidi originalni članak

Pješak (55), koji je hodao uz cestu i gurao bicikl, teško je ozlijeđen u ponedjeljak oko 22.45 sati kada ga je u ruku desnim dijelom automobila udario pijani vozač (34) koji je upravljao teretnim automobilom marke Volkswagen Caddy zagrebačkih registracijskih oznaka. Nesreća se dogodila u ulici Josipa Zorića, a umjesto da stane i pomogne vozač, kojem je izmjereno 1,97 promila alkohola u krvi, nastavio je voziti u smjeru istoka kroz mjesto Lukarišće. U Bjelovarskoj ulici kod kućnog broja 131 zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste na livadu, a auto se okrenuo na krov. 

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 55-godišnji pješak, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mačkamačak 31.03.2015.

    uzet mu ne povratno vozačku...i zatvorska kazna.

  • Mihaela ZoranKočiš 31.03.2015.

    majku mu,jel tesko na pocetku clanka napisat mjesto di se to desilo,nego moras sve citat i onda nagadjat i povezivat di je sto bilo. clanke ko da pisu djeca iz vrtica a ne ajmo rec skolovani ljudi

  • 31.03.2015.

    Karma is a b*tch! :D Stradalom pješaku želim brz oporavak, a za ovu pijanu budalu se nadam da je bar nešto slomio i da se bar ozlijedio. Takvih mi nije žao niti malo, pa makar mi to i najbliži rod bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare