To je to što me zanima!

Pijana vozila autocestom 10 km u krivom smjeru

Otočac: Šokirani vozaći u nevjerici su gledali kako prema njima punom brzinom ide Ford Escord. Policija je po dojavi V.O. (32) isključila iz prometa
Vidi originalni članak

V.O. (32) iz Otočca je u ponedjeljak oko 17 sati pijana vozila iz Perušića suprotnim kolničkim trakom autocestom u pravcu Otočca. Ostali vozači šokirani su gledali kako prema njima punom brzinom dolazi Ford Escord gospićkih registracija. Nesreću su izbjegavali tako da su bježali na zaustavne i preticajne trake. Lički policajci su na njihovu dojavu pijanu vozačicu zaustavili nakon što je autocestom prešla 10 km. Izmjerili su joj rekordnih ličkih 2,89 promila alkohola u krvi. Policija je 32-godišnjakinju isključila iz prometa te će protiv nje poduzeti 'odgovarajuće mjere'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_806 29.04.2008.

    Ponovo pitanje gdje je Policija i gdje su nadzorne kamere.

  • DIVLJAMACKA 29.04.2008.

    FUJ ODVRATNO KAD ZENA PIJE ,JOJ KAKO SI TAKVO NESTO MOGU POJEDINCI DOZVOLIT?JA SAM STROGO AL STROGO PROTIV ALKOHOLA I CIGARETA A ZA DROGU NECU NI DA PRICAM.STA DALJE OD TOGA,BOLJE ZA VAS!

  • DIVLJAMACKA 28.04.2008.

    ZNA SE VERONIKA O BOZE DRAGI MOGLI SU POGINUTI NEVINI LJUDI ZBOG JEDNE PIJANE BUDALE.ODMAH JOJ TRBA ODUZET VOZACKI I STAVIT JE U BOLNICU NA ODVIKAVANJE ALKOHOLA ITD....AL ONA JE OD POZNATOG KRESE SESTRA PA CE JOJ POGLEDAT KROZ PRSTE A NIJE SAMO SADA BILA PIJANA NEG SE PITAM KAD JE TREZNA?A VOZACKI POSJEDUJE UVJEK,NEMAS STA REC ONA JE\" NEKO\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare