To je to što me zanima!

Pijana vozila djevojčicu (2) u košari na biciklu i pala u kanal

Kutina: Žena je teško ozlijeđena, no ozljede nisu opasne po život. Curica nije ozlijeđena. Alkotestom je utvrđeno da je biciklistica bila pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

Žena (46) kretala se poljskim putem u Repušnici kod Kutine i u košari obješenoj na bicikl vozila je curicu (2) bez kacige. Na mostu preko kanala, uhvatila je dijete da ne ispadne iz košare i izgubila ravnotežu. Curica je ispala na most, a žena je s biciklom pala u kanal dubok tri metra. Žena je teško ozlijeđena, no ozljede nisu opasne po život. Curica nije ozlijeđena. Alkotestom je utvrđeno da je biciklistica bila pod utjecajem alkohola. Protiv majke će podnijeti prijave za više prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kresimir33 07.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kresimir33 07.07.2011.

    sa www.mup.hr Dijete ispalo iz košare obješene o bicikl 5. srpanj 2011. objavljeno u 11:36 Jučer, 4. srpnja oko 17.30 u mjestu Repušnica kod Kutine dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđena 46-godišnja biciklistica, a dvogodišnje dijete je lakše ozlijeđeno. Naime, žena se biciklom kretala poljskim putem i u tzv. trgovačkoj košari, koja je bila obješena za upravljač, prevozila dvogodišnju djevojčicu koja nije imala kacigu. Dolaskom na most preko kanala, koji nema ogradu, rukama je uhvatila dijete da ne ispadne iz košare te je time izgubila ravnotežu i umanjila stabilnost bicikla pa je dijete ispalo iz košare na most, a žena je zajedno s biciklom s mosta pala u kanal dubok oko tri metra. Tom je prilikom zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a koje su joj konstatirane u sisačkoj Općoj bolnici gdje je i zadržana na liječenju dok djevojčica, na sreću, nije ozlijeđena. Biciklistica nije bila pod utjecajem alkohola, a bit će prekršajno prijavljena zbog počinjenih prometnih prekršaja. Nije djetetu majka nego baka.

  • KikiDee 06.07.2011.

    Još jedan dokaz da ljudi imaju dijecu, a ne znaju se brinuti o njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare