To je to što me zanima!

Pijanac policajcima prijetio kako će im pobiti obitelji

Dragan M.(24) iz Kaštel Starog prvo je vrijeđao policajce i potukao se s njima. Divljao je i po policijskoj marici, pa je i sam završio u bolnici
Vidi originalni članak

Dragan M.(24) iz Kaštel Starog uhićen je pijan uz uporabu sile u petak u 17 sati u Kaštel Novom. Vozio se na biciklu i počeo dobacivati dvojici policijskih službenika koji su bili u ophodnji. Nije htio stati na njihova naređenja. Potrčali su za njim, te ga uspjeli stići. Legitimirali su ga i utvrdili da je za njim izdana tjeralica zbog teške krađe. Počela je tučnjava i vrijeđanje. Dragan je jednog policajca odgurnuo, a drugog zamalo udario nogom u međunožje. Pritom im je prijetio: Sve ću vas pobiti! Ja ću izać' iz zatvora, a vi iz groba nećete! Ubit ću ti ženu i djecu, drote jedan, znam di stanuješ!.
Ubrzo je stigla policijska marica, a kad su ga pokušali ugurati u vozilo Dragan je svezan lisičinama policajce ispljuvao i mlatio nogama po potkoljenicama. Nastavio je bjesniti i u marici, te je nogama oštetio oplatu i vrata vozila. I on je dobio udarac u glavu. Uhićenik i policajci ubrzo su prevezeni u KBC Split. Svi su zadobili lakše ozljede, a Draganu je izmjereno 0,7 promila alkohola u krvi. Inače, ima preko 50 kaznenih prijava, najviše za krađe. Prespavao je noć u policiji, a tijekom dana će ga prepratiti istražnom sucu. Slijedi mu kaznena prijava za napad na službenu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crnilabud 20.03.2010.

    ...hebeš taj bike!!

  • be yourself 20.03.2010.

    Ha, ha, dobar je tip, prepoznao je da su država i njene insitucije smeće. Šta ga boli kur..

  • Plavi_92 20.03.2010.

    opet čisti dokaz kako je naše sudstvo nesposobno. s 50 kaznenih prijava dečec vozi pravi bicikli umjesto onaj sobni u lepoglavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare