To je to što me zanima!

Pijanac upao mladencima na svadbu u Zadru i radio nered

Kao da im već nisu dovoljne preporuke Stožera i strah od korona virusa, u noći u 1.30 sati pojavio se nepozvani gost, a piće mu nije trebalo, jer je u sebi već imao 2,7 promila alkohola
Vidi originalni članak

Pijani posjetitelj zagorčao je prvi dan zajedničkog života mladencima koji su u jednom zadarskom restoranu u noći sa subote na nedjelju organizirali svadbeno slavlje.

Kao da im već nisu dovoljne preporuke Stožera i strah od korona virusa, u noći u 1.30 sati pojavio se nepozvani gost, koji nije tražio piće, jer je u sebi već imao 2,7 promila alkohola. U jednom trenutku bocu pića koju je držao u ruci bacio je pred binu, gdje se ona razbila.

Policajci su ga zatekli na mjestu događaja, a kako je pružao otpor upotrijebili su sredstva prisile i priveli ga u policiju. Nakon trežnjenja slijedi mu optužni prijedlog za naročito drsko ponašanje, javlja 057info.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 17.08.2020.

    Mogao je obući odijelo svi bi mislili da je slavljenik,šalu na stranu,ima jedna uzrečica:99%problema leži na dnu čašice...

  • Sajko67 17.08.2020.

    A moga je lipo busit gume na miru turistima i trgat retrovizore a mozda i govnima mazat kvake i puno lipih stvari a on baca boce .

  • ćiribu_ćiriba 17.08.2020.

    A čoviku bilo dosadno a nema hobije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare