To je to što me zanima!

Pijani maloljetnik bez vozačke, sletio s ceste pa udario u stup

Policajci su pronašli maloljetnika u čakovečkoj bolnici, a kako je prijetila opasnost da će ponoviti istovrsni prekršaj, odnosno upravljati vozilom prije stjecanja prava na upravljanje
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 22:20 sati u Ulici Martina Viljevca u Nedelišću, dogodila se prometna nesreća u kojoj je maloljetni vozač bez položenog vozačkog ispita te pod utjecajem alkohola od 0,71 promila, upravljao VW Golfom, čakovečkih registracija.

Zbog neprilagođene brzine na raskrižju s kolnikom Varaždinske ulice, izletio je autom izvan kolnika na otok za razdvajanje prometnih površina, te prednjim dijelom udario u metalni prometni znak. Nakon prometne nesreće maloljetni pijani vozač je vozilom  napustio mjesto događaja prometne nesreće kako bi zatražio liječničku pomoć zbog zadobivenih ozljeda u tučnjavi između više osoba. Riječ je o narušavanju javnog reda i mira u Paragu oko 22 sata, malo prije nego se dogodila prometna nesreća.

Policajci su pronašli maloljetnika u čakovečkoj bolnici, a kako je prijetila opasnost da će ponoviti istovrsni prekršaj, odnosno upravljati vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, uhitili su ga i priveli u policijsku postaju.

Prema okrivljenom maloljetniku podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se kriminalistička istraživanja vezano uz narušavanje javnog reda i mira nastavljaju.

Sletio s ceste pa pobjegao

U utorak oko 16 sati u Držimurcu, 62-godišnji muškarac u pijanom stanju je Mazdom 323 čakovečkih registarskih oznaka sletio s ceste i udario u sakralni objekt, te pobjegao. Ubrzo je pronađen te mu je izmjerena sasvim solidna količina od 2,12 promila alkohola. I njega čeka prekršajna prijava iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 26.06.2019.

    aha vozačke im ne trebaju jer sami kažu da oni ne priznaju ni jednu državu jer su slobodni ali medicinsku pomoć i socijalu rado primaju

  • 26.06.2019.

    Sve je gore i gore

  • ajetodoo 26.06.2019.

    Sad ako napišem da je gipsy, mislit će netko da je rom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare