To je to što me zanima!

Pijani mladić (18) hodao po cesti i zaustavljao automobile

Veseljak je odbio postupiti po naredbi policajaca da se zbog svoje i sigurnosti drugih sudionika udalji s kolnika, pa su ga odveli u postaju da se otrijezni
Vidi originalni članak

U utorak oko 21.15 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca mladić (18) pješak s područja Križevaca, pod utjecajem alkohola (odbio alkotest) kretao se i zadržavao na kolniku zaustavljajući druga vozila, razbio je staklenu bocu na kolniku.

Veseljak je odbio postupiti po naredbi policajaca da se zbog svoje i sigurnosti drugih sudionika udalji s kolnika, te je zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja.

Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja odbijanja ispitivanja na alkoholiziranost, ne postupanja po naredbi policijskih službenika, zadržavanja na kolniku u svojstvu pješaka i bacanja predmeta na kolnik za što je predviđena ukupna novčana kazna u iznosu od 2300 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Garzia 21.11.2018.

    to ti tak kad te starci pošalju nekud u đački dom pa si kao pušten s lanca :D

  • ŠtangaŽelezni 21.11.2018.

    Sad mi nekaj ni jasno kakv alkotest? Kaj bi mu zeli pješačku dozvolu? To je narušavanje javnog reda i mira, zbuksati dok se ne otrezni, vjutro sudac ga lupi ga po žepu i aj bok

  • uvjekvijeran 21.11.2018.

    Dogodi se svakome, nije to ništa neuobičajeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare