To je to što me zanima!

Pijani mladić (22) razbio majčin pa policijski auto

Mlađi je brat, I.A. (21) pozvao policiju u pomoć, jer je pijani brat D.A. 822) napadao njega i oca B. A. (46) i razbijao po kući, a onda je razbio dva auta
Vidi originalni članak

Sa 2,24 promila alkohola D.A. (22) u subotu je u dvorištu obiteljske kuće u Svetoj Nedelji na Svetonedeljskom bregu kraj Samobora razbio majčin, ali i policijski auto. Oko 15.15 mlađi je brat, I.A. (21) pozvao policiju u pomoć, jer je pijani brat napadao njega i oca B. A. (46) i razbijao po kući. Čim je policija stigla na intervenciju, D.A. je izašao na dvorište, zaletio se u auto svoje majke S.A. (42) i počeo mahnito udarati po Polu. Razbio je prednje vjetrobransko staklo i retrovizor. Policajac ga je pokušao zaustaviti, no tada je i njega udario rukom. Nije ga pritom ozlijedio. Policajac ga je savladao i svezao mu lisice. Posjeo ga je na zadnje sjedište policijskog auta kako bi ga prevezao u stanicu, ali je pijani mladić nogom uspio razbiti staklo i na policijskom autu. Uspjeli su ga smiriti i odvesti na obradu. Uz kaznenu prijavu zbog napada na policajca i uništenje imovine prepratili su ga istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Čeka ga i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira te nasilja u obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trešnja 10.08.2009.

    Ovako će izgledati sva djeca kojima sve priuštimo i dozvolimo pod izgovorom \"kad nismo imali mi,nek imaju djeca\" ili ona još bolja \"kad imaju drugi\".Kad djeci sve priuštimo,oni ne znaju više za nikakvo odbijanje,predaju se užicima i nemaju radnih navika...jer im nisu trebale,sve su starci sami uradili,jer djeca moraju uživati...tako kažu.Onda nije čudno kad se jednog dana i oni sami moraju braniti od monstruma i nasilnika kojeg su sami \"uzgojili\".

  • leica 10.08.2009.

    jooooj mokre novine pa po bubrezima!!!!!!!!!!!!!! A mama ak mu je imalo pametna, već mu je spakirala kofere, i čekaju ga pred vratima... s vanjske strane ,naravno...pa se ti bahati i razbijaj ono kaj buš sam zaradil....dete kreten...

  • Keksolino 09.08.2009.

    Kad vec nema Golog otoka, takve delikvente treba slati na prisilni rad.. Nek idu gasit požare po Dalmaciji, ili cjepat drva po kucama ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare