To je to što me zanima!

Pijani mladić na Staru godinu demolirao vozilo svoje majke

Pijani nasilnik je razbijao pokućstvo, a potom u dvorištu otkinuo metalnu ogradu te ciglom razbio vjetrobransko staklo i retrovizor na automobilu svoje majke
Vidi originalni članak

Na Staru godinu, dvadesetak minuta prije ponoći, u obiteljskoj kući u ulici Brezovičkog odreda u Sisku 18-godišnji mladić je pijan razbijao pokućstvo, a potom u dvorištu otkinuo metalnu ogradu te ciglom razbio vjetrobransko staklo i retrovizor na automobilu svoje majke. Materijalna šteta je procijenjena na 20-ak tisuća kuna, a majka nije podnijela prijedlog za kazneni progon. 

Budući se sve događalo pred očima njegovog 12-godišnjeg polubrata, nasilni 18-godišnjak je uhićen i uz prijavu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji doveden na prekršajni sud, gdje je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Njonjo i Anemični 03.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 4es 02.01.2012.

    nema starog da mu samarcinu prisije.

  • Crnic 02.01.2012.

    Lijepo ga je mama odgojila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare