To je to što me zanima!

Pijani mladić prijetio policajcu pa ga udario glavom u lice

Policija je 27-godišnjaka privela, a rezultat svega osim prijava za napad na službenu osobu i remećenje javnog reda i mira su i ozljeđena dva policajca te sam napadač
Vidi originalni članak

Zadarska policija uhitila je noćas u 1 sat iza ponoći u mjestu Crno pijanog 27-godišnjaka koji je u društvu 25-godišnjakinje vikao, galamio i lupao ispred kuće 81-godišnjeg starca.

Starac je pozvao policiju. Na mjesto događaja stigla je policijska patrola koju je, potom, 27-godišnjak vrijeđao i omalovažavao, prijetio im i na kraju jednog od policajaca udario glavom u lice.

Policija ga je uz uporabu sile svladala, a rezultat svega osim prijava za napad na službenu osobu i remećenje javnog reda i mira su i ozljeđena dva policajca te sam 27-godišnjak kojemu je u policijskoj postaji izmjereno 1,6 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 17.09.2012.

    Ozlijedio je dva policajca??? I to su mu oni dozvolili???? Koliko vidim, nije bio naoružan. Pa šta ih tamo uče? Oni bi ga morali znati savladati tako da ih ne ozlijedi, kao niti sebe, dakle na način siguran za sve. Jaka ekipa.

  • Slavonka52 16.09.2012.

    Ja mislim da ce on dobit sta ga sleduje. Ici na policiju je isto kao i napad na drzavu.

  • SafetMasic 16.09.2012.

    ha ha koja budala sam sebi skace u stomak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare