To je to što me zanima!

Pijani mladići provocirali pa se zabili u trajekt kod otoka Brača

Mladići iz glisera su ozlijeđeni, ali nisu u životnoj opasnosti. U bolnici su u Splitu. Iz policije poručuju da istraga još traje i da zasad ne znaju kako je do nesreće došlo
Vidi originalni članak

Cijelo su vrijeme glisirali oko trajekta, provocirali su posadu vožnjom koja je izgledala kao ruski rulet, a onda su i stradali, ispričao nam je čitatelj koji je u nedjelju bio na Braču u Sumartinu.

Mladići L.B. (18) i M.L. (25) u gliseru bez registracije oko 21 sat u subotu vozili su se oko trajekta Pelješčanka, koji vozi od Makarske do Sumartina. Udarili su frontalno u prednji dio trajekta blizu ulaza u sumartinsku uvalu, odnosno u blizini trajektne luke. Gliser je potpuno uništen, rekli su nam očevici nesreće. U blizini se našao lokalni ribar koji je i mladiće i gliser odvezao do luke, gdje ih je dočekala Hitna pomoć.

- Provocirali su posadu cijelo vrijeme vožnje do Brača - rekao nam je čitatelj, a to je potvrdilo i Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture u službenom priopćenju.

Mladići su, prema posljednjim neslužbenim informacijama koje smo doznali, bili pod utjecajem alkohola. Oba su ozlijeđena, a navodno su jednog mladića liječnici dugo oživljavali prije nego što su ih obojicu ukrcali na helikopter koji ih je odvezao u KBC Split. Iz policije poručuju kako istraga još traje i da zasad ne znaju kako je do ove pomorske nesreće došlo.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • juravonzlobny 15.09.2014.

    to su garant pripadnici "Zlatne hrvatske mladeži"

  • batmen 15.09.2014.

    pametnjakovicu, pa zatvorenici upravljaju drzavom,malo promuckaj glavom prije nego pises komentar

  • Torcidaaaa 15.09.2014.

    Nije mu ovo prvo prijevozno sredstvo s kojim je divljao i napravio sr... nadam se da ce se sad opametit kad ga udari tamo di najvise boli naravno po dzepu

Komentiraj...
Vidi sve komentare