To je to što me zanima!

Pijani muškarac (48) ušetao u crkvu i ošamario svećenika

Muškarac je ošamario svećenika, a u trenutku napada je imao preko jednog promila alkohola u krvi. Policija ga je privela i zadržala u postaji u Turnju do otrježnjenja
Vidi originalni članak

U lokalnoj crkvi u Turnju kod Biograda je su u četvrtak oko 20 sati nakon mise fizički napali svećenika. Tportal javlja kako je u crkvu ušetao pijani muškarac (48) koji je počeo vrijeđati svećenika i časne sestre. Nakon toga je fizički nasrnuo na svećenika.

Muškarac je ošamario svećenika, a u trenutku napada je imao preko jednog promila alkohola u krvi. Policija ga je privela i zadržala u postaji do otrježnjenja. Motiv napada se za sada ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • vucidas 26.05.2013.

    kakva je ova skoda kvalitete??

  • deni1994 26.05.2013.

    uzas...

  • mariposa25 25.05.2013.

    Kad svecenik bude napadnut, to se objavi, ja sam zrtva jednog takvog, i za mojim stolom su sjedili novinari iz 24 sata, medjutim, sve je stopirano, jer su gospoda ocigledno zasticena. Nakon premlacivanja njega i njegove majke, on jos uvijek sluzi misu, iako su obavijesteni zupnik i biskup. Da, gospodo moja, on je i dalje svecenik, i bezbrizno spava, ja mu nisam jedina zrtva, pitam se koliko ih jos treba biti i proci pakao na zemlji, koji ja trenutno prolazim. A sa svojim dubokim i jos uvijek svjezim ranama, moram nastaviti zivjeti... Sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare