To je to što me zanima!

Pijani nećak razrezao ga mačetom po trbuhu i ruci

Gornja Stubica: Željko Korman (26) u subotu je mačetom po ruci i trbuhu razrezao strica Vladimira (61). Srećom, ozljede nisu ozbiljnije
Vidi originalni članak

Pijani Zagorac, Željko Korman (26), u subotu je mačetom po ruci i trbuhu razrezao svog strica Vladimira Kormana (61). Kako je utvrdila policija u Donjoj Stubici, mladić je 4. travnja u 19.30 upao u dvorište obiteljske kuće 61-godišnjaka i napao ga mačetom. Dvije obitelji već se dulje vrijeme ne slažu.
- Kad sam ga vidio kako na mene ide mačetom, bio sam izbezumljen od straha. Mislio sam da sam mrtav - rekao je Vladimir. Prema Vladimirovim riječima, obitelj njegova brata, preko njegovog je dvorišta nosila drva. On im je rekao da nakon što prenesu drva, da prestanu hodati po njegovom dvorištu. U subotu je Željko pio sa svojim društvom.
- Digao se i krenuo na mene vičući mi "Sad odi k meni, sad bum ti glavu odsekal!". Uzeo sam metalnu nogu roštilja da se obranim. Zarezao me nekoliko puta mačetom, no onda sam mu uspio pobjeći - prisjeća se Vladimir. Nećak Željko, nakon što je bijes iskalio na vratima Vladimirove kuće, otišao je piti i pjevati kod susjeda. Ozlijeđeni Vladimir od susjeda je u strahu nazvao policiju i Hitnu pomoć.
- Ovo nije prvi napad na mene, prije nekoliko godina i njegov je otac na mene poletio kosom, ali sam uspio pobjeći. Agresivni su i prema drugima - kaže Vladimir. Napadaču Željku izmjerili su 1,47 promila alkohola i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog pokušaja nanošenja teške ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • faraon_1 15.02.2012.

    Ma nije kriv Željko, taj Vlao Korman stalno izaziva da ga netko namlati, pa da dobi odštetu

  • tužni šokac 06.04.2009.

    mislio budalak da je došla seljačka buna a ako i je konju neide se mačetama

  • mp1979p 06.04.2009.

    Treba ga tužit za pokušaj ubojstva ,a ne nanošenje teške tjelesne ozljede...

Komentiraj...
Vidi sve komentare