Obavijesti

News

Komentari 4

Pijani nećak razrezao ga mačetom po trbuhu i ruci

Pijani nećak razrezao ga mačetom po trbuhu i ruci
4

Gornja Stubica: Željko Korman (26) u subotu je mačetom po ruci i trbuhu razrezao strica Vladimira (61). Srećom, ozljede nisu ozbiljnije

VIDEO

Pijani Zagorac, Željko Korman (26), u subotu je mačetom po ruci i trbuhu razrezao svog strica Vladimira Kormana (61). Kako je utvrdila policija u Donjoj Stubici, mladić je 4. travnja u 19.30 upao u dvorište obiteljske kuće 61-godišnjaka i napao ga mačetom. Dvije obitelji već se dulje vrijeme ne slažu.
- Kad sam ga vidio kako na mene ide mačetom, bio sam izbezumljen od straha. Mislio sam da sam mrtav - rekao je Vladimir. Prema Vladimirovim riječima, obitelj njegova brata, preko njegovog je dvorišta nosila drva. On im je rekao da nakon što prenesu drva, da prestanu hodati po njegovom dvorištu. U subotu je Željko pio sa svojim društvom.
- Digao se i krenuo na mene vičući mi "Sad odi k meni, sad bum ti glavu odsekal!". Uzeo sam metalnu nogu roštilja da se obranim. Zarezao me nekoliko puta mačetom, no onda sam mu uspio pobjeći - prisjeća se Vladimir. Nećak Željko, nakon što je bijes iskalio na vratima Vladimirove kuće, otišao je piti i pjevati kod susjeda. Ozlijeđeni Vladimir od susjeda je u strahu nazvao policiju i Hitnu pomoć.
- Ovo nije prvi napad na mene, prije nekoliko godina i njegov je otac na mene poletio kosom, ali sam uspio pobjeći. Agresivni su i prema drugima - kaže Vladimir. Napadaču Željku izmjerili su 1,47 promila alkohola i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog pokušaja nanošenja teške ozljede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.