To je to što me zanima!

Pijani pastir Filip sletio je mopedom u miniranu jamu

Drniš: Philimon Zandamela (34) u nedjelju je s 2,8 promila alkohola sletio s ceste i ostao zarobljen u minskom polju. Prevezli su ga u šibensku bolnicu
Vidi originalni članak

Pastir Philimon Zandamela (34) pirotehničar iz Mozambika koji se nakon razminiranja u Drnišu tamo oženio i ostao čuvati ovce, stradao je u prometnoj nesreći. On se u nedjelju iza 19 sati vozio na motociklu prometnicom Drniš-Roški Slap. Philimon je pao s motora u blizini tvornice 'Kalun', te je zajedno s motociklom ostao ležati na  području gdje još ima mina. Prema informacijama iz policije, pastir je pao zbog brzine i vožnje pod utjecajem alkohola (2,81 promila). Philimon je lakše ozlijeđen, ali je hospitaliziran zbog  pijanstva. Iz bolnice je pušten ujutro nakon otriježnjenja, ali se ubrzo zbog bolova u leđima vratio na Odjel kirurgije Opće bolnice Šibenik.
- Strašno me boli, ali vjerujem da ću se brzo oporaviti i da ću 10. kolovoza ponovno na magarcu i pod zastavom Brazila nastupati na Međunarodnoj utrci tovara u Tisnom - rekao je Zandamela, koji se slabo sjeća nesreće. 
U ljeto 2006. godine je u Drnišu Philimon pronađen s dvije ubodne rane od noža. Tada je prvo tvrdio da su ga napali i opljačkali, a potom da se sam ozlijedio. Prošle godine je ponovno završio u bolnici jer je popio kiselinu iz akumulatora.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nikola Vuk Skopje 15.06.2009.

    Puno hvala svima,jos me boli trbuh od smijeha,kao da citam Alan Ford,s hrvatskim prevodom naravno

  • brko1 15.06.2009.

    Ovaj ima 7 života, ko mačka!

  • dean-gtc 15.06.2009.

    On je bil kod knjaza u showu jednom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare