To je to što me zanima!

Pijani policajac demolirao auto salon nakon svađe sa ženom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rusija: Glavom, rukama i nogama udarao je po vratima i zidovima. Ubrzo nakon toga sjeo je na skuter i njime se pokušao voziti po prodavaonici. Uništio je tri auta
Vidi originalni članak

Ruski policajac (32) napravio je pravi nered u auto-salonu u regiji Sverdlovsk. Usred noći razbio je vrata salona, kojeg dijele Renault i Nissan. Glavom, rukama i nogama udarao je po staklenim vratima i zidovima. Ubrzo nakon toga sjeo je na parkirani skuter i njime se pokušao voziti po prodavaonici. 

No to mu nije pošlo za rukom pa je bijes iskalio na tri auta. Divljanje su prekinuli njegovi kolege. Pobješnjeli policajac bio je potpuno pijan. Kolegama se povjerio da je poludio nakon svađe sa suprugom te da je zato porazbijao salon.

Morali su ga prevesti u bolnicu jer je imao porezotine po glavi, rukama i nogama. Protiv pijanog policajca podići će optužnici zbog uništavanja tuđih stvari. U salonu je napravio štetu koju su procijenili na oko 370.000 kuna, piše Life.ru.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • tomas9d 19.09.2012.

    ne svađaj se sa ženom, ne isplati se

  • _petra_ 19.09.2012.

    pa se ti svadaj sa zenom

  • la-la 19.09.2012.

    totalni car....mislim mogao je vec kad je krenuo razbijat, s njom razbit taj salon....heheheheheheeheheheh......evo dokaz da mi zene znamo dovest muskarce do visokog stupnja ludila....a sve sa jezikom....eventualno i s kojim postupkom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare