To je to što me zanima!

Pijani staford napao dječaka, otkinuo mu komad kože s lica

Staford je navodno bio dobro odgojen i nije pokazivao nikakve znakove agresivnosti prije napada 2. srpnja ove godine. Vlasnikov ujak dao mu je pivo. Izgrizao je dječaka
Vidi originalni članak

Joseph Pickering (10) iz Colne u Lancashireu možda će doživotno imati ožiljak na licu nakon što ga je napao pijani stafordski bull terijer, piše Daily Mail. Vlasnikov ujak izveo ga je u šetnju po vrućem danu i primijetio je da je pas žedan. Nosio je pivo koje je psu sasuo u grlo. Psu je ubrzo prišao dječak i htio ga pomilovati, no staford ga je zaskočio i otkinuo mu komad kože s lica. Dječaka su hitno odveli u bolnicu, gdje je prošao nekoliko operacija. 

- Pas se počeo ponašati sumanuto i samo je tražio hlad. Ash je imao limenku pive, podignuo mu je glavu i izlio pivo u grlo  - ispričala je prijateljica vlasnika psa, koja se sunčala u vrtu. 

Staford je navodno dobro odgojen i nije bio agresivan prije napada 2. srpnja. Josephova majka na sudu je rekla kako su sinove ozljede bile strašne te da se skoro mogla vidjeti lubanja.

- Strašno je što psa neće uspavati nakon svih strahota i boli koje smo prošli - rekla je Carolann Dickson. Ispričala je da dječak ima noćne more, a susret s psom na ulici pretvara se u pravi horor. 

Nakon vještačenja veterinar je procijenio da ga ne treba uspavati. Za nesreću ne krivi psa.

- Psa koji napadne dijete trebalo bi uspavati. Ne mogu podcijeniti učinak alkohola, ali svi znamo posljedice. Alkohol na psa ima isti učinak kao na ljude - rekao je David Gilman. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • veky28 26.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tdejan8 25.10.2011.

    deeee bas pisete gluposti i nemate pojma nikad niste imali ovakvog psa i nemte pojma kakav je to pas!! vi ste svi fujjjjjjjj!!

  • Totto_1 25.10.2011.

    Očito je da gazda ne može dobiti dozvolu za nošenje "kalašnjikova". Da smijem , ja bi ga kastrirao a psinu skuhao u sapun! Bok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare