To je to što me zanima!

Pijani tajkun u luksuznom autu nije stao na crveno svjetlo...

Suvlasnik uspješne hrvatske tvornice igračaka Dejan Maćešić (43) autom oko dva sata sudario se s motociklistom S. S. (23) iz Zagreba. Motociklist je preminuo
Vidi originalni članak

Vozaču Infinitija Dejanu Maćešiću (43) policija je u subotu ujutro nakon stravične nesreće na križanju zagrebačke Avenije Dubrovnik i Ulice Savezne Republike Njemačke izmjerila 1,85 promila alkohola.

Suvlasnik uspješne hrvatske tvornice igračaka, one2play, luksuznim autom oko dva sata sudario se s motociklistom S. S. (23) iz Zagreba. Maćešić je dolazio iz Ulice SR Njemačke. Na raskrižju je potpuno ignorirao crveno na semaforu. Na njega je s lijeve strane, iz Avenije Dubrovnik, naletio mladić na motociklu Gilera Nexus, kojem je na semaforu bilo zeleno. Od jakog udarca u automobil odbio se i sletio s motocikla. Ozljede su bile preteške. Preminuo je. Dijelovi motora rasuli su se u krugu od desetak metara.

- Vozač terenca od Buzina je vozio luđački, neobjašnjivo. Na raskrižju sam vidjela auto kako se okreće. Zaustavio ga je rinzol. Prvotno sam mislila da je pokupio bankinu. Izletjeli smo iz auta i približili se nesreći. Šokirali smo se ugledavši motor. Mladiću koji ga je vozio od udarca je odletjela kaciga s glave. Prestrašno - komentirala je svjedokinja sudara.

S Maćešićem, kojeg će policija ispitati nakon triježnjenja, u autu je bio i suvozač. Nisu ozlijeđeni.

Iz one2playa su nam u subotu potvrdili kako je auto koji su uzeli na leasing sudjelovao u prometnoj nesreći, ali detalje nisu željeli otkrivati. Bili su šturi u izjavama.

- Naši odvjetnici su na terenu, znat ćemo više nakon policijske istrage - rekla nam je glasnogovornica Mirjana Glavak.

Automobil koji je suvlasnik one2playa vozio inače, ovisno o opremi, može dosegnuti cijenu i do 700.000 kuna.

Policija još istražuje sve detalje sudara.

U upravi tvrtke koja zarađuje milijune 

Dejan Maćešić u vlasničku strukturu tvrtke ušao je 2005. U to vrijeme dolazi i do restrukturiranja tvrtke koja od Brandoctora dobiva i novo ime - one2play. Tvrtka zadnjih nekoliko godina bilježi veliki rast u cijeloj regiji. Ekskluzivni je distributer za Fifi i cvjetno društvo, Pepu Praščić, Ninja kornjače, YuGiOh, Winx, Disney Princess&Fearies i The Dogs.




Idi na 24sata

Komentari 356

  • esim6 10.07.2012.

    Pozdrav. Želim ti prestaviti simulaciju stvarnog života. U ovoj igri možeš biti sve što i u stvarnom svijetu. Možeš biti: vojnik, zapovijednik ili dozapovijednik vojske, političar, predjsednik stranke, Ministar Vanjskih Poslova, Ministar Obrazovanja, Ministar Obrane, možeš biti predsjednik Hrvatske, možeš biti poduzetnik i imati svoju firmu te prodavati proizvode na tržištu, možeš biti direktor dioničkog društva ili dioničar..Mogučosti su bezbrojne. Pridruži nam se: http://e-sim.org/lan.149940/

  • drug Tito_1 10.07.2012.

    Hrvatska je stvorena za takve tipove i tuđmanovih 200....fuj

  • _petra_ 10.07.2012.

    u samom pocetku je stav..tajkun,tvrtka zaraduje milijune...kao da nas pripremaju na to da kad se izvuce ne bi bilo previse drame

Komentiraj...
Vidi sve komentare