To je to što me zanima!

Pijani Trupković i Goršić s prijateljima napali tri cure?

Djevojka kaže da ih su pijani HDZ-ovci vrijeđali, Goršić je pitao znaju li tko je njegov tata, te je gurnuo mladića koji je glavom udario o beton
Vidi originalni članak

Željko Goršić, sin istoimenog državnog tajnika u MORH-u, te Danijel Trupković, obojica članovi Mladeži HDZ-a, osim što su prije nekoliko dana razbijali po kafiću River pub u Karlovcu te veličali ustaštvo, navodno su prošle godine s još dvojicom mladića vikali djevojkama da su kurvetine i klošarice. Tri djevojke s jednim dečkom su se vraćale oko 4.30 sati iz noćnog provoda u Karlovcu. Djevojka je željela ostati anonimna u razgovoru s Večernjim listom, jer se spor na sudu u ovom slučaju još uvijek vodi. Djevojka kaže da su pijani HDZ-ovci spomenuli Thompsona kao glazbu koju treba slušati, Goršić je pitao znaju li tko je njegov tata, zvali su ih pogrdnim imenima, a kasnije je navodno Goršić gurnuo mladića koji je bio s curama, zbog čega je ovaj pao i glavom udario u pod. Djevojka je ispričala kako ni one nisu njima ostale dužne, njih tri potukle su se s njima četvoricom. Iz kafića su počeli izlaziti ljudi i braniti djevojke, kao i dva zaštitara. Stigla je i policija koja je sve sudionike svađe prijavila zbog kršenja javnog reda i mira.  Goršić je izbačen iz HDZ-a i kazneno prijavljen i zbog divljanja po River pubu. U HDZ-u su utvrdili kako je Trupković u kafiću tu večer bio pristojan te on nije sankcioniran, iako vlasnik River puba tvrdi da je i Trupković bio vođa nereda. U HDZ-u čekaju policijsko izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • had 11.11.2008.

    HDZ mora proraditi na natalitetu u stranci jer im ovi omladonci izmiću kontroli.Pripremani za novu privatizaciju potpuno su zakazali.

  • sreca35 11.11.2008.

    Tatin sin... fin kulturan i pristojan...napuhanko, kojeg treba nauciti pameti.

  • Zerlu 11.11.2008.

    sve moje nade da ce se starci i gerijatrija jednom maknuti s vlasti, sve te njuske koje gledamo godinama, a mladi sjesti i napraviti nesto, kad ono.. dobru izobrazbu i ti klinci u strankama imaju.. e moj HDZ, jel vam ovo trebalo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare