To je to što me zanima!

Pijani vozač(43) koji je prošao kroz crveno na semaforu u Rijeci dobio je kaznu od 41 000 kuna

Vozač je u nedjelju oko 1,30 sati, na raskrižju ulice Riva i ulice Ignacija Henckea prošao kroz crveno svjetlo na semaforu te unatoč svjetlosnim i zvučnim znakovima za zaustavljanje nastavio voziti
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda PU promorsko goranska pojačano je nadzirala promet na cestama radi sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja te smanjenja mogućnosti nastanka prometnih nesreća, osobito onih s najtežim posljedicama.

Tom prilikom najveća koncentracija alkohola od 1,99 g/kg izmjerena je 43-godišnjem vozaču teretnog vozila marke Mercedes, riječkih registracijskih oznaka.

Riječ je o vozaču koji je pod utjecajem alkohola, u nedjelju oko 1,30 sati, na raskrižju ulice Riva i ulice Ignacija Henckea prošao kroz crveno svjetlo na semaforu te unatoč svjetlosnim i zvučnim znakovima za zaustavljanje službenika prometne policije, nastavio vožnju kroz crvena svjetla na svim semaforima do Krimeje u Rijeci.

TEŠKA NESREĆA KOD VELIKE KOPANICE Pijani svećenik vozio mladiće, završili u kanalu: 'Strašno, tu je bila hrpa zgužvanog metala'

Osim toga je prilikom skretanja u ulicu Vjekoslava Dukića izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom udarivši u rub kolnika. Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije koristio ni sigurnosni pojas.

Priveden je na postupanje u službene policijske prostorije te je po završetku zbog počinjenih navedenih prekršaja protiv njega podnijet optužni prijedlog.

Predložena mu je novčana kazna od 41.000 kuna i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • beli1977 16.06.2021.

    To ne vrijedi za Turudica!

  • max2017 14.06.2021.

    Neujednačena praksa od policije do suda i to 1:100............Osobitosti Rvacke ......umjesto poučnih kazni-pogodbe i dogovori ....a sa strancima dealovi u gotovini......Sve novce ulupane u "presretače" mogli su si naplatiti.....

  • toma789 14.06.2021.

    Koji kre**n moraš biti da to napraviš? I sada će cmizdriti na sudu kao pič***a da nema novaca, ima obitelj i bla bla bla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare