To je to što me zanima!

Pijani vozač autom naletio na pješaka, preminuo na mjestu

Kloštar Ivanić: Pijani vozač (48) je Chevroletom naletio na pješaka (72) i odbacio ga na Volvo koji je dolazio iz suprotnog smjera. Preminuo je na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

S.G. (48) koji je imao 1,81 promil alkohola, vozio je u srijedu oko 20.20 sati Chevrolet Epicu zagrebačkih registracijskih oznaka Zagrebačkom ulicom u Kloštar Ivaniću. Došao je do kućnog broja 18 gdje je naletio na pješaka (72). Od siline udara pješak je odbačen na Volvo  novogradiških registracija koji je dolazio iz suprotnog smjera i koji je vozio muškarac (60). Pješak je preminuo na mjestu događaja. Osumnjičeni 48-godišnjak doveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Županijska cesta 3074 bila je zbog obavljanja očevida zatvorena do 0.20 sati.  

Teško ozlijeđen dječak

D.K. (44) vozio je u srijedu oko 17.20 sati Golf Zagrebačkom ulicom u Vrbovcu. Kad je došao do raskrižja s Ulicom 7. svibnja naletio je na dijete koje je prelazilo cestu u smjeru juga, izvan "zebre". Dječak je teško ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • WOMANIZER 24.04.2015.

    užas. što reći? a imam osjećaj da mu to nije ni prvi, a bogami ni zadnji put tako, poznavajući ovu našu državu. sućut obitelji.

  • ivič 23.04.2015.

    da policija vikendom bolje rade svoj posao bi se zapitali jel bi pili i vozili!Oni se hlade u kafičima onda oče par prekršaja za pojas,brza vožnja da se vidi da nešto rade!Kad bi oni kažnjavali alkiče kako spada bi se mnogi bojali sjesti za volan!

  • 23.04.2015.

    Zemlja alkoholičara samo se taj gorući problem stavlja pod tepih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare