To je to što me zanima!

Pijani vozač naletio na pijanog pješaka (42): Obojica su dobro

U središtu Slavonskog Broda pijani vozač(55) na pješačkom prijelazu udario u, također pijanog, pješaka(42). Nasreću, pješak nije teže ozlijeđen, vozač će prekršajno odgovarati
Vidi originalni članak

Neuobičajena prometna nesreća dogodila se u utorak 12.siječnja popodne oko 17 sati u Gupčevoj ulici, u središtu Slavonskog Broda. Naime, oba sudionika, vozač osobnog automobila, s jedne, i pješak, s druge strane, bili poprilično pijani.

Policija je očevidom utvrdila da je do nesreće došlo kada 55-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom "Opel corsa", slavonskobrodskih registarskih oznaka, nije na pješačkom prijelazu propustio 42-godišnjeg pješaka, koji je u tom trenutku prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

U LOVU NA PROMETNE PREKRŠITELJE Kod Koprivnice pijan sletio na oranicu, u Istri trojica vozila bez položenog vozačkog ispita

Pritom je došlo do udara osvrtnog zrcala osobnog automobila u pješaka ali nasreću sve je prošlo bez težih ozljeda. 

Policijski službenici su alkotestom kod vozača osobnog automobila očitali koncentraciju alkohola od 1,39 promila a kod 42-godišnjeg pješaka 1,77 promila.

U BLIZINI BUZETA Vozio pijan s mobitelom u ruci, a sa sobom nema ni vozačku

Na mjesto događaja odmah je došlo i vozilo Hitne pomoći ali nisu imali posla jer ozljeda pješaka nije bila teže naravi. Vozač osobnog automobila bit će prekršajno prijavljen Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jack_daniels_1 13.01.2021.

    Da nisu bili pijani ne bi se dobro završilo.

  • pijevac 13.01.2021.

    nastradao samo auto

  • 13.01.2021.

    a e to

Komentiraj...
Vidi sve komentare