To je to što me zanima!

Pijani vozač u Bjelovaru probio zidnu ogradu Audijem i oštetio kuću: 'Mislila sam da je potres'

Pijani 30-godišnjak Audijem A4 prešao je preko nogostupa i biciklističke staze, nakon čega se zabio i probio zidnu ogradu. Od siline udarca oštetio je i fasadu kuće poznatih bjelovarskih ginekologa
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Bjelovaru teško je ozlijeđen jedan čovjek, nakon što se, vozeći Audi A4 u pijanom stanju zabio u zidnu ogradu.

Kako piše Moj portal, do nesreće je došlo u nedjelju oko 1 sat u noći na raskrižju Radićeve i Kranjčevićeve ulice, gdje vozač nije uspio svladati zavoj uz nepovoljne uvjete na cesti, pri čemu je prešao nogostup i biciklističku stazu probivši i zidnu ogradu. Imao je 0,94 promila alkohola u krvi.

'BILO JE JAKO ZAHTJEVNO' Vatrogasac o kaosu na A3: 'Iz smrskanog vozila smo izvlačili troje ljudi otprilike 45 minuta'

Spomenuti portal navodi kako su od siline udarca krhotine oštetile i fasadu, a vlasnici kuće poznati su bjelovarski ginekolozi.

- Čula sam udarac, no budući da se u našoj ulici često događaju sudari ili bacanje molotovljevog koktela na prostorije HDZ-a, nisam odreagirala. Buka me probudila, a u prvi tren sam pomislila da je potres. Nitko mi nije pozvonio na vrata, niti policija, niti hitna pomoć, tako da se nisam dizala i ne znam detalje, a o čemu je zapravo riječ shvatila sam tek ujutro, ispričala je dr. Švaljek Toth za Moj portal.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Piver 16.01.2023.

    prakticki se frontalno zabio u T krizanje , kuca je na sredini... ul matice hrvatske je dost dugačka i ravna lako je tu mogao nakupit preko 100kmh po noci kad nema nikog

  • Marks1984 16.01.2023.

    Vozite njemački auto, vozite tenk

  • 16.01.2023.

    Kuću sigurno nije oštetio, jer nije mogao od ovog dvometarakog zida...

Komentiraj...
Vidi sve komentare