To je to što me zanima!

Pijanog Puljanina (39) uhitili su u parku s nožem i hašišom

Osim oružja, Puljanin je uza se imao vrećicu sa 0.2 grama smeđe smolaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na hašiš
Vidi originalni članak

Protiv muškarca iz Pule, 39-godišnjaka, policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog nošenja oružja i zlouporabe opojnih droga.

Policajci Interventne jedinice muškarca su noćas, pola sata iza pomoći, zatekli pijanog u Parku Petra Krešimira u Puli. Izmjereno mu je 1,51 promila alkohola, a kod sebe je imao nož dužine 17 centimetara. Nož, budući da ga je imao na javnom mjestu, smatra se oružjem kojemu je osnovna namjena napad ili nanošenje ozljeda.

Osim oružja, Puljanin je uza se imao vrećicu sa 0.2 grama smeđe smolaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na hašiš.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 31.10.2013.

    17 centimetara!!!! P ato je mačeta!!!!

  • biberrr 30.10.2013.

    Nek se drogira koliko hoce,ali za nosenje oruzja bi svatko trebao odlezati bar tri mjeseca. Prije ili kasnije takvi likovi nekog izbodu.

  • br0nhi 29.10.2013.

    24 sata ponovno jaše!!! đihaaaaaaaa, uhvatili ga sa 0.2 grama i švicarskim nožićem za čistit crno ispod noktiju, bravooooooooooooo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare