To je to što me zanima!

Pila koktel s tekućim dušikom: Djevojci morali izvaditi želudac

Velika Britanija: Djevojka (18) nakon ispijanja koktela nije mogla disati, a požalila se i na jake bolove u trbuhu. Prijatelji su je odvezli u bolnicu, gdje je hitno operirana
Vidi originalni članak

Gaby Scanlon iz Velike Britanije u četvrtak je u jednom baru slavila svoj 18. rođendan, a s prijateljima je pila koktel koji sadrži popularni tekući dušik. Djevojka nakon ispijanja koktela nije mogla disati, a požalila se i na jake bolove u trbuhu. Prijatelji su je odmah odvezli u bolnicu, gdje su ju liječnici hitno operirali. Daily Mail javlja kako su Gaby doktori uklonili cijeli želudac kako bi joj spasili život.

Policija je nakon operacije izvijestila kako je djevojka u ozbiljnom, ali stabilnom stanju. Klub u kojem je djevojka popila kobni nitrogen izdao je priopćenje u kojem su djevojci poželjeli brzi oporavak, te su izvijestili kako su odmah nakon incidenta u četvrtak povukli iz ponude koktel kojeg je ona popila.  

Tekući dušik, koji počne isparavati na temperaturi od minus 196 Celzijevih stupnjeva, postao je popularna tehnika za brzo zamrzavanje pića u kafićima u Velikoj Britaniji. Stručnjaci, pak, upozoravaju kako se tekući dušik smije koristiti samo za zamrzavanje čaša, ali se treba izbjegavati izravni kontakt s njime, jer može biti koban.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • lolaaaaaaaaaa 12.10.2012.

    e da je meni osamnajest! ;)))

  • gajine 12.10.2012.

    usput su joj mogli i mozak izvaditi

  • user_110653 09.10.2012.

    A kad će se nama ispričati zbog GMO-a i hormona koje stavljaju u prehrambene proizvode?

Komentiraj...
Vidi sve komentare