To je to što me zanima!

Pili zajedno cijeli dan pa se svađali i jedan ubio drugog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Velika Kopanica: Dvojica susjeda sukobila su se nakon što su zajedno pili u kući. Ivica E. nožem je ubio susjeda Juru J. (46). Policija istražuje motive
Vidi originalni članak

Susjedi Jure J. (46) i Ivica E. (46) pili su zajedno u utorak navečer u mjestu Velika Kopanica kod Sl. Broda. Bili su kući Ivice E., koji je sklon alkoholu. Muškarci su se posvađali. Jure je vrijeđao Ivicu, koji se naljutio i otišao u kuhinju. Ivica je uzeo kuhinjski nož i s leđa ubo susjeda u vrat i prsa. Njegovo tijelo zamotao je u tepih i iznio ga pred kuću. To sve vidjela je kćerka ubojice i pozvala susjede koji su ga prijavili policiji. Za to vrijeme pijani ubojica pokšao je obrisati krv s majice i poda. Nekoliko sati prije ubojstva Jure je biciklom dovezao neke stvari Ivici.
- Došao je kući i malo je sjedio sa snahom i kćerkom, a onda se digao i otišao susjedu. Bio je pripit. Rekla sam mu da ne ide tamo, ali uvijek su jedan drugog zvali, jer su odrasli zajedno - rekla je majka ubijenog Jure, Anđa J. (77). Policija je ubojici u postaju izmjerila 2,71 promila alkohola. Susjedi mirne ulice Lađenik ne mogu vjerovati da se to dogodilo.
- Svaki dan su bili zajedno, nisu mogli jedan bez drugog - rekli su okupljeni susjedi. Jedna od susjeda kaže da je čula kako je Jure, kada je bio trijezan, govorio da se boji da mu Ivica nešto ne učini. Kada bi popio strah bi pobijedio i odlazio k njemu.
- Taj čovjek je u nekoliko mjeseci ostario za tridesetak godina. Smršavio je, osijedio, alkohol ga je požderao. Rastjerao je svu svoju obitelj, živio je neuredno i na kraju je ubio mog oca - rekla je Kristijana H. (24) jedna od tri kćeri ubijenog Jure J. Susjedi su rekli kako je Ivica često išao na liječenje, ali bi po odlasku u bolnicu brzo bio pušten kući. Ubojicu su uhitili i u srijedu će ga izvesti pred istražnog sudca Županijskog suda koji je naložio obdukciju tijela.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • be yourself 08.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • axlica 08.06.2010.

    sklon alkoholu, piju cijeli dan, besposličari, jedan manje

  • stari mudrac 08.06.2010.

    koji motiv ? nisu više imali piti !!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare