To je to što me zanima!

Piromanska banda u Zagrebu? Sinoć su izgorjela još dva auta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija na tragu huligana piromana: Tijekom noći su u Španskom izgorjela još dva auta. Ovo je već peti izgorjeli automobil u Zagrebu u posljednjih nekoliko dana
Vidi originalni članak

Još dva automobila izgorjela su tijekom noći u Zagrebu. Policija je jutros u Španskom radila očevid kraj izgorenog Opela u Ulici Milana Rešetara, a još nije poznato radi li se o namjernom postavljanju požara ili o nesretnom spletu okolnosti. Požar je izbio jutros oko 2 sata na Astri vlasnika D.D. (34) te se proširio na Astru čija je vlasnica K.M. (64).

U svakom slučaju, sumnjivo je da je ovo već peti izgorjeli automobil u Zagrebu u posljednjih nekoliko dana. 

Podsjetimo, vatrogasci su u noći na četvrtak imali pune ruke posla s gašenjem više požara u Novom Zagrebu. Od Sigeta do Zapruđa piromani su zapalili 8 kontejnera i oštetili više auta. 

U Ulici Viktora Kovačića u Sopotu i Balokovićevoj u Zapruđu vatra je zahvatila tri auta, od kojih je jedan do temelja izgorio. Na Meštrovićevu trgu požar se proširio i na zgradu. 

čitateljica 24sata
Idi na 24sata

Komentari 54

  • Behemot 12.12.2014.

    Baš bi mogli napisati koji modeli su zapaljeni pa da se vidi da li postoji povezanost između slučajeva. Da li su bili osigurani. Da li ih pale osiguravajuće kuće kako bi povećale promet? Vjerujem da se i naša Policija veseli što će moći razriješiti ovako zanimljiv slučaj :D

  • oktopus1 12.12.2014.

    zlatna mladež

  • 12.12.2014.

    Kad bi po noći bilo više policijskih ophodnji po gradu, to se ne bi događalo. Sjećam se da je prije tridesetak godina znalo biti i policije u civilu po ulicama, pa ti pali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare