To je to što me zanima!

Pirotehničari i dalje u štrajku: Sutra će nastaviti pregovore

Nakon prekida štrajka tijekom vikenda, pirotehničari će u ponedjeljak popodne znati hoće li nastaviti s prosvjedom, nakon sastanka u Ministarstvu rada u 15.30 sati
Vidi originalni članak

Svaki dan ući u minsko polje i ne znati hoćeš li izaći, nema cijenu. Nekad je ovo bio častan posao, danas gotovo da me je sram što sam pirotehničar. Hvala svima na podršci, napisao je jedan od prosvjednika na portalu 24sata.

Nakon prekida štrajka tijekom vikenda, pirotehničari će u ponedjeljak popodne znati hoće li nastaviti s prosvjedom, nakon sastanka u Ministarstvu rada. 

Njih 300-tinjak je u štrajku od 26. lipnja. Traže nove kolektivne ugovore koji bi im jamčili veća primanja. Poslodavci su protiv, a ministar Mirando Mrsić pokušava pronaći najbolje rješenje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mladen Matanic 07.07.2013.

    Koda nekog briga u vladi kad oni imaju deset puta veće plaće , sjede i ništa ne rade dok vi stavljate svaki dan na kocku život da bi možda spasili nečiji drugi u budućnosti da ih zanima uključili bi se aktivnije u vašu problematiku i našli neko rješenja ali nisu vam oni tu oni su otišli na ljetovanje jer oni se ne moraju toćati u lavoru kao mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare