To je to što me zanima!

Nadaju se ugovoru: Nastavlja se štrajk protehničara Mungosa

Jučer ih je 15-ak prosvjedovalo ispred Banskih dvora nakon čega ih je primio premijer Orešković i iskazao im svoju potporu te im obećao sastanak s ministrom Orepićem
Vidi originalni članak

Pirotehničari Mungosa nastavljaju štrajk sve dok se ne potpiše kolektivni ugovor. Traže povećanje plaća na 15.000 kuna bruto uz dodatak za minuli rad od 0,5 posto. 

Jučer ih je 15-ak prosvjedovalo ispred Banskih dvora nakon čega ih je primio premijer Tihomir Orešković i iskazao im svoju potporu te im obećao sastanak s tehničkim ministrom unutarnjih poslova Vlahom Orepićem i ravnateljem Hrvatskog centra za razminiranje (HCR) Draženom Jakopecom.

Nadaju se da će danas ili u srijedu potpisati kolektivni ugovor. 

- Mi smo i dalje u štrajku, radi kolektivnog ugovora, a ne radi dobivanja usmene potpore ili izjava. Zahvaljujemo premijeru na podršci i vjeujemo da se u kratkom vremenu ona može pretočiti u potpisivanje kolektivnog ugovora od strane onih koji taj potpis trebaju dati - rekao je predsjednik Novog sindikata Mario Iveković.


 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • papalino111 13.07.2016.

    di su ve šatoraši i ostale "rvatine"???dok treba dati podršku ljudima od kojih ne mali broj su naši suborci

  • ružoman 12.07.2016.

    Pirotehničari svi smo uz vas stisnite ih i ne dajte se, ajmo svi za njih koji drze glavu u torbi svaki dan, svi smo uz vas

  • vuki7kozlica 12.07.2016.

    Mozda da kazu da su gey pirotehničari sigurno bi ih doslo podrzat pola bivse vlade , pjevaci, glumci i ostali"glumci"

Komentiraj...
Vidi sve komentare