To je to što me zanima!

Pisali grafite i prolijevali pivo po crkvi, onda istukli svećenika

Dvojac je upao u crkvu pa polijevao vjernike pivom i još nekom tekućinom i krenuli u bijeg. Jedan od vjernika sve je prijavio svećeniku koji je krenuo za njima. Mladići su privedeni i zbog napada na njega
Vidi originalni članak

Dvojica mladića su oko osam sati ujutro u nedjelju u crkvi Sv. Josipa u Zadru prolijevali pivo i još neku tekućinu između klupa za vjernike te ih vrijeđali. Nakon toga su pobjegli. 

Jedan od vjernika je događaj prijavio 36-godišnjem svećeniku koji je odmah potrčao za dvojicom tražeći objašnjenje. No, dvojac ga je pritom fizički napao i lakše ozlijedio - "zaradio" je ogrebotine na glavi, modrice na ramenu te ranu na podlaktici. 

PETAMA VJETRA Bezobrazluk u Zadru: Pobjegli iz restorana, a nisu platili račun

Policija je privela dvojac od 20 i 23 godine na obavijesni razgovor. 

Na crkvi je već ranije, kako saznaje Večernji list, ispisivano niz grafita i pentagrama, a navodno su sumnjivci "pripadnici sekti i okultizma". 

NESREĆA NA ZIDINAMA Zadar: Mladić (21) je pao s bedema, preminuo je u bolnici

- Obrada slučaja je još u tijeku i stoga još uvijek ne možemo govoriti o prekršajnoj ili kaznenoj odgovornosti počinitelja - kazao je glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan

Idi na 24sata

Komentari 177

  • D.Vader_43 07.08.2018.

    Što bi reko Miroljub, za sektaštvo ideš pod mač bato! ;)

  • cimerrr 06.08.2018.

    Baš su hrabri,došli na misu u 8 ujutro zalijevati pivom par staraca. Neka dođu na nedjeljnu misu u 10,11,pa da vidimo kako će završiti.

  • krupa 06.08.2018.

    Na ovom portalu se potiče mržnja prema Crkvi i svećenicima od strane pseudo tolerantne ekipe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare