Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bezobrazluk u Zadru: Pobjegli iz restorana, a nisu platili račun

Na sigurnosnoj snimci restorana vide se dvojica mlađih muškaraca koji nakon večere skaču s terase kako bi izbjegli plaćanje računa. Nekoliko puta su pogledali gleda li ih itko prije nego su se dali u bijeg

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

"Zaista smo motivirani kad su nam gosti zadovoljni i jako se trudimo", rekli su nam iz restorana Proto koji se nalazi u centru Zadra kada smo ih upitali za komentar o ovom neugodnom iskustvu koje se dogodilo u subotu u večernjim satima.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1200842 / ]

Ovakav slučaj dogodio im se samo jednom u prošlosti, ali su krivca našli u blizini restorana i nakon suočavanja je pristao pokriti račun.

"Ovo ponašanje je nevjerojatno, pojeli su večeru u sljedovima i popili bocu vrhunskog vina", opisali su nam što je dvojac konzumirao prije nego su odlučili oštetiti restoran. Osoblju restorana, međutim, više smeta nedostatak poštovanja prema trudu i radu nego materijalna šteta koju su turisti napravili.

S ovakvim gostima nisu imali puno iskustva, ali znale su ih snaći druge neugodnosti. "Bude raznih gostiju, svađaju se s konobarima, lijepe žvakaće gume po inventaru ili gase opuške na neprimjerenim mjestima", opisali su iz restorana neke od problema s kojima se svakodnevno susreću.

Dodali su da su im najdraži hrvatski turisti. "Oni zaista cijene dobru hranu. Zahtjevni su i znaju što žele, ali su jako zahvalni gosti", pohvalili su ih.

Message