To je to što me zanima!

Pistoriusa su pustili iz zatvora, sada će biti u kućnom pritvoru

Pistorius je odslužio godinu dana u zatvoru zbog ubojstva svoje djevojke. Tamo bi se mogao vratiti bude li prihvaćena žalba tužiteljstva i to na čak 15 godina
Vidi originalni članak

Paraolimpijac Oscar Pistorius, koji je u zatvoru proveo manje od godinu dana zbog ubojstva svoje djevojke Reeve Steenkamp na Valentinovo 2013., pušten je iz zatvora. Atletičar je osuđen na pet godina 21. listopada 2014., a ostatak kazne trebao bi odslužiti u kućnom pritvoru.

Reuters

Po zakonu u Južnoafričkoj Republici, osoba osuđena na pet godina zatvora ili manje može biti puštena nakon što odsluži šestinu kazne. 

Pretpostavlja se da će 28-godišnji Pistorius živjeti u kući svoga strica u Pretoriji. Dok mu traje kazna bit će suočen s velikim brojem ograničenja no i s jednom novom opasnošću, a riječ je o žalbi tužiteljstva.

Bude li ona prihvaćena, Pistorius bi se mogao vratiti u zatvor i to na čak 15 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cimerrr 21.10.2015.

    Bogataši ne robijaju,zatvori su samo za sirotinju. Novac vrti gdje burgija neće. Eto i naš doktor izlazi odmah nakon izbora,a oštetio miljune ljudi.

  • iPhonchek 21.10.2015.

    ehhhh pravosuđe danas, plati sudcu i ideš doma....nije samo tako tamo njegovi ovdje kod nas i svugdje. izgubili su oni odavno (pravosuđe) kredibilitet u svijetu. počnite prvo od Den Haaga-živa karikatura i komedija od suda.

  • sp analiticar 20.10.2015.

    ima i losijih sudova,to je dokaz,da sam ja sudac 40 godina bi on gulio i to da ih mora odguliti do zadnje minute

Komentiraj...
Vidi sve komentare