To je to što me zanima!

Pit bul nije dao liječnicima da odvedu krvavu vlasnicu

Srbija: Gola L.M. (33) ležala je nasred poda. Kraj nje je stajao pit bul i režao. Osim psa, liječnicima je spašavanje otežavalo to što žena ima HIV...
Vidi originalni članak

Srpskoj policiji dojavili su u nedjelju kako u stnu u lokvi krvi leži mlada žena. Liječnici i policajci odmah su dojurili tamo. Dočekao ih je prizor kao iz horor filmova. L.M. (33) je ležala gola u krvi, a kraj nje je stajao pit bul koji nije prestajao režati. Mnogi su mislili da ju je pit bul izgrizao. Pas nije dozvolio liječnicima da se približe ženi i odvedu je. Policajci su razmišljali i da upucaju životinju ako se ne makne od žene. Osim bijesnog pit bula liječnicima je i njezina bolest dodatno otežavala sve. Žena je bila zaražena HIV-om. Isprva je nepomično ležala na podu, no ona se odjednom digla i počela hodati, a pas ju je pratio. Gola i krvava šetala je po sobi. Ispostavilo se ipak da ju nije pas izgrizao, već se htjela ubiti pa se razrezala svuda po tijelu. Susjeda je konačno uspjela smiriti psa i svezati ga, a liječnici su nesretnu ženu prevezli u bolnicu.
- Znam da se u zadnje vrijeme uplela u neke mutne poslove i počela drogirati, no oduvijek je bila dobra prema svima nama iz zgrade - rekla je prva susjeda za Press.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • chvarak 12.05.2009.

    uf kontam da bi s i ja htjela ubit kad bi se drogirala i još imala sidu :S bed..

  • direktor 11.05.2009.

    svašta u zadbje vrijeme se dešava, mislim da je to polagani smak svijeta... samo ćemo sebe pojesti

  • 25sat 11.05.2009.

    to je pravi čuvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare