To je to što me zanima!

Pit bul ugrizao dijete, istražuju ima li borbi pasa u Pribislavcu

Mještani kažu da su vlasnika upozoravali da pas mora biti vezan i pod nadzorom, no on se oglušivao. Priča o borbama za novac proširila se romskim dijelom naselja
Vidi originalni članak

Nakon što je u Pribislavcu, u Livadarskoj ulici, u srijedu oko 12.30 sati pitbull ugrizao dječaka koji je, srećom, samo lakše ozlijeđen, neslužbeno doznajemo da policija istražuje je li vlasnik opasne životinje bio uključen u ilegalne borbe pasa!

Priča o borbama za novac proširila se romskim dijelom naselja nakon nesreće. Mještani kažu da su vlasnika upozoravali da pas mora biti vezan i pod nadzorom, no na to se oglušivao. 

Zbog držanja životinje bez nadzora vlasniku psa je izdan prekršajni nalog, no policija će, doznajemo, provjeriti istinitost navoda o ilegalnim borbama. To nam je neslužbeno i potvrđeno u PU međimurskoj. Vezano uz slučaj ugriza, dokumentacija je poslana veterinarskom inspektoru Ljubomiru Kolareku.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • karlla 04.03.2013.

    III. Kretanje pasa Članak 9. Na ulici, javnoj površini, u parkovima te u prostorijama koje služe zgradi kao cjelini (stubište, ulaz, dizalo, dvorište i sl.) pas se mora voditi na uzici tako da ne ugrožava sigurnost i zdravlje ljudi, životinja i njihovo kretanje. Psi koji su zbog svojih urođenih svojstava i agresivnog instinkta ili izvježbanosti opasni za sigurnost ljudi, a posebno dobermani, američki stafordski terijeri, bulterijeri, pit bul terijeri, rotwajleri, doge, njemački i belgijski ovčari, japanski borilački psi, veliki japanski špicevi, mastifi, šarplaninci i njihovi križanci, moraju se na površinama iz stavka 1. ovog članka voditi na uzici obvezno s brnjicom. Iznimno od stavka 2. ovog članka bordoške doge i napuljski mastifi vode se na površinama iz stavka 1. ovog članka na uzici, ali bez brnjice.

  • NikolaPanić 04.03.2013.

    taj pas je 90% agresivan jer je izglađen!!!ja sam sam vlasnik takozvano krvoločnih pasa pa znam koliko pojedu a pojedini romi se ne brinu ni o djeci a kamoli da PAS dobije jesti!!!

  • NikicaBrcic 03.03.2013.

    viva france

Komentiraj...
Vidi sve komentare