To je to što me zanima!

Pit bullovi napali dvoje djece, prolaznik pse napao nožem

SAD: Andrew Wilkis vraćao se s utakmice te je vidio da pit bullovi napadaju djecu. Odmah je pse napao nožem te se s njima borio 13 minuta. Lakše je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Američke vlasti su objavile snimku dvojice dječaka koji su u petak bježali pit bullovima na ulicama Washingtona. Dječaci su se penjali i na automobile kako bi im pobjegli, ali to nije zaustavilo krvoločne životinje. 

- Izgledalo je kao da su psi u lovu na ljude, tako su se ponašali. Vidjelo se na njima da su opasni - rekla je Aliya Rocker-Patterson, koja je sve vidjela iz svog stana. Istaknula je kako su svi susjedi pozvali policiju i vatrogasce te su kroz prozore bacali teške predmete kako bi pogodili pse, ali im ništa nije uspjelo.

Djeca su bježala glavom bez obzira, a spasio ih je slučajni prolaznik koji je odlučio napasti pse. Andrew Wilkis vraćao se s utakmice te je vidio kako pit bullovi napadaju djecu. Izvadio je nož i krenuo u napad. Iako su ga psi napali i vukli okolo, muškarac ih je uspio savladati. Borio se s njima 13 minuta, a psi su nakon toga pobjegli. Muškarca su hitno prevezli u bolnicu, gdje su ustanovili kako ima lakše tjelesne ozljede. 

Policija pokušavao ući u trag vlasnicima pit bullova. Kako su psi bili ranjeni, ostavljali su iza sebe krvave otiske šapa, a tragovi šapa vode do jednog stana, za koji su susjedi i ranije govorili da su vidjeli te pse. Istraga je još u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • nextor 24.04.2012.

    Čitam tu komentare i čudim se, pa ispada da životinje imaju veća prava od ljudi. Pitbul je pas koji je krvoločan i nemože biti bez nadzora.

  • protuha 24.04.2012.

    Baš mi je žao što ih ovaj čovijek nije potamanio , a možda i je...

  • EvEvil 24.04.2012.

    dam se kladiti da smo svi gledali cesara milana... jeste vidjeli daddya? e pa to je pitbull! uzor drugim psima, ali i vlasnicima. živio daddy, a i mališa junior. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare