To je to što me zanima!

Piton mu ugušio kozu: Djedica uzeo pištolj i upucao ga 8 puta

SAD: Scott Dame (63) našao je burmanskog pitona kako guši njegovu kozu i odlučio to riješiti 'sad i odmah'. Uzeo je pištolj i upucao pitona osam puta, koliko je bilo potrebno da ugine...
Vidi originalni članak

Burmanski piton je najveća vrsta pitona i općenito jedna od najvećih vrsta zmija. Može biti duži od pet metara, a hrani se, između ostalog, pticama, jelenima, aligatorima i - kozama. Upravo je jedna jadna mala koza završila u njegovu zagrljaju i skončala u mukama.

No, nije ni piton preživio. Našao ga je kozin vlasnik Scott Dame i odlučio utjerati pravdu na svoj način. Ustrijelio je pitona osam puta prije nego je ostao bez snage, a ubrzo i uginuo.

Dame, 63-godišnjak iz floridskog Naplesa, reagirao je instinktivno, a završio je i na Facebooku nakon što je njegova unuka objavila video.

- Moj djed ima mnogo iskustva s divljim životinjama, ali nismo mislili da bi se ovakvo nešto moglo pojaviti kod nas - izjavila je 10-godišnja unuka.

Burmanski pitoni inače žive u tropskim dijelovima južne i jugoistočne Azije, prosječna dužina im je 3,7 metara, a teški su oko 135 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Ludjo 27.06.2017.

    I što će sada djeda je.ati?

  • ikusi26 16.06.2017.

    Ljepše bi bilo da ga je mačetom isjeko na osam komada,uvjek ima jači od jačeg!!!!!!

  • Igor Petak 16.06.2017.

    Neki ljudi su stvarno divljaci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare