To je to što me zanima!

Pješak poginuo u Makarskoj. Izašao između parkiranih auta na cestu, udario ga motociklist

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako 90-godišnji pješak izašao na prometnu traku između parkiranih vozila sa namjerom da prijeđe kolnik, a da se pri tom nije uvjerio može li sigurno prijeći
Vidi originalni članak

Pješak (90) preminuo je u bolnici nakon ozljeda koje je zadobio u naletu motociklista u Makarskoj u ponedjeljak oko 17.30 sati. 

Splitska policija izvijestila je kako je do nesreće u kojoj su sudjelovali pješak i motociklist došlo u Ulici Ante Starčevića. Pješak i vozač motocikla su prevezeni na pružanje liječničke pomoći.

Naknadno su zaprimili informaciju iz bolnice kako je pješak od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminuo dok su vozaču motocikla utvrđene lakše ozljede.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako 90-godišnji pješak izašao na prometnu traku između parkiranih vozila sa namjerom da prijeđe kolnik, a da se pri tom nije uvjerio može li sigurno prijeći. U tom trenutku u njega udara motocikl kojim je upravljao 52-godišnjak.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mučki_provokator 22.08.2023.

    Ako je suditi po Joži Manolići pogino je u cvijetu mladosti

  • The Stand72 22.08.2023.

    Žao mi je čovjeka koji je poginuo ali sada će zbog njegove nepažnje vozač imati traume i kojekakve posljedice do kraja života.

  • eka mala 22.08.2023.

    Poginuo tako"mlad",jadan,šteta ga je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare