To je to što me zanima!

Plaćao tuđi dug, sutkinji je žao što je slučaj dospio u novine

Na Trgovačkom sudu u Zagrebu sutkinja Mirna Penjan ponovno je presudila da Fina mora odmah Vukiću odblokirati račun. Istu je presudu donijela i prije godinu dana
Vidi originalni članak

Još jednom je presuda donesena u moju korist. Nadam se da će sutkinja napokon tu presudu i napisati, razveselio se u srijedu Ivan Vukić (46).

Na Trgovačkom sudu u Zagrebu sutkinja Mirna Penjan ponovno je presudila da Fina mora odmah Vukiću odblokirati račun. Istu je presudu donijela i točno prije godinu dana, ali je nije napisala i poslala.

- Žao mi je što je to moralo doći u novine - rekla je u sudnici.

No nije objasnila zašto presudu nije napisala još lani. Zbog te su blokade Vukiću propali svi poslovi, nema od čega živjeti. Blokirala ga je Ina na temelju izmišljenih računa o dugovanju.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • dvije glave misle mudrije 28.02.2013.

    Po novnom zakonu ukoliko je institucija ( banke, fina...) krivo blokirala nekoga, mora dati odštetu u iznosu od 100 do 500 tis kuna, a što je duže račun blokiran mislim da odvjetnik može izvući i koju miljicu :-)

  • AntunJurgec 28.02.2013.

    Sada neka čovijek tuži nju i traži ju odštetu za duševne boli ko ovi političari kaj im oni presude u njihovu korist za svaku pizdariju a njoj je žal kaj je to izašlo u novinama i nikom ništa treba joj uzeti licencu jer je bezobrazna a kaj je čovijek bil godinu dana gladan to ju nije briga

  • bimbo30 28.02.2013.

    a što se pravde tiče još je čekamo....godinu i pol je prošlo a kraja još nema ne nazire se......

Komentiraj...
Vidi sve komentare