To je to što me zanima!

Plan: Atlantic Grupa i Agrokor prodaju udjele u RTL Hrvatska

Agrokor i Atlantic Grupa odlučili su napustiti vlasničku strukturu RTL-a Hrvatska u skladu s planovima dugoročnog fokusiranja na svoje osnovne poslovne djelatnosti
Vidi originalni članak

Kompanije Agrokor i Atlantic Grupa, suvlasnici RTL Hrvatska svaka sa 13 % vlasničkog udjela, objavile su u ponedjeljak kako su postigle sporazum s većinskim vlasnikom RTL Grupom o otkupu njihovih udjela u ovom hrvatskom televizijskom kanalu. Agrokor i Atlantic Grupa odlučili su napustiti vlasničku strukturu RTL-a Hrvatska u skladu s planovima dugoročnog fokusiranja na svoje osnovne poslovne djelatnosti. Predstavnici obje kompanije zadržati će svoje pozicije u Nadzornom odboru RTL-a Hrvatska, a Atlantic Grupa će zadržati simbolični udio od 0,01 % dionica televizije, piše u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZdenkaGrmaca 26.07.2011.

    Pazi; sa 0,01 Udjela OSTAJU u uprvnom odboru!!!?? Znači plaće i naknade dalje cure??? Ti udjeli su stvoreni na grbačama bjedno plaćenog trgovačkog osoblja!!! Najskuplji državni aparat europe, najskuplja hrana i najjeftinija radna snaga. *ebeš državu koja živi od PDV-a i pije narodu krv. Od 1 odrađene kn, 75,6% diže se na plaću. Na preostalih 24,4 % ubire se 23% PDV-a!!! Od koliko onda narod živi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare